INSPECT Intelligens építőipari vizsgáló és dokumentáló szoftver.

Tervrajzok, 3D modellek, ellenőrzési utasítások, mérési eredmények, minden egy helyen projektekre lebontva.  


INSPECT Intelligens építőipari vizsgáló és dokumentáló szoftver.


Az INSPECT a Screening Eagle Technologies megoldása az építőipari vizsgálatok dokumentálásának digitális átállására.

A projektek kezelése gyorsabbá és szervezettebbé válik az Inspect multiobjektumos áttekintésével. Az összes projektadat könnyen megtalálható a geotérképen, ahol azonnal láthatja az objektumokat hely szerint. Mappákba vagy listanézetben is rendezheti őket. A mappák segítségével gyorsabban rendszerezheti a projekteket, és az objektumok megbízható kezelése érdekében ügyfél- vagy projektmappákra és almappákra különítheti őket.Az ellenőrzés alapvető eleme a LOKALIZÁLÁS, és mi ezt helyeztük a munkafolyamatok középpontjába. A vizsgálati adatokat a 2D (tervrajz) vagy 3D modellen (BIM) rögzíthetjük SPOT (pontok) formájában.

Az sem probléma ha nem rendelkezik az objektum 3D modelljével.

Készítsen teljes körű 3D szkennelést a környezetéről az iPad és az INSPECT segítségével. Méreteket mérhet rajta, metszetet készíthet és természetesen exportálhatja a szkennelést a kívánt CAD-eszközökbe utólagos feldolgozáshoz.


Az adatgyűjtés során minden automatikusan rögzül egy intuitív vezérlőpulton, amely valós idejű áttekintést biztosít. Szükség esetén a hagyományos jelentések (PDF) könnyen létrehozhatók és másodperceken belül rendelkezésre állnak.


Maximumra növelheti vizsgálati munkájának hatékonyságát a roncsolásmentes eszközökkel, például talajradarral, ultrahanggal vagy Schmidt kalapácsokkal való zökkenőmentes integráció révén, és az összes információt egyetlen platformon jelenítheti meg.
Érdekli a INSPECT Intelligens építőipari vizsgáló és dokumentáló szoftver.?

Kérjen rá ajánlatot. Három napon belül válaszolunk és felvesszük önnel a kapcsolatot.

Hasonló termékek