Tesztpanel

Q-Panel Szabványos vizsgálati szubsztrátok bevonat és festék vizsgálatokhoz 


Tesztpanel

Szabványos vizsgálati szubsztrátok

  • Kutatás, fejlesztés, minőségellenőrzési területekre
  • Bevonatok, ragasztók, tömítőanyagok, rozsdagátlók vizsgálatához is

A világszínvonal
Több mint 50 éve a Q-Panel márkájú tesztpanelek világzsinten általános elismert következetes és egységes tesztpanelek. Laboratóriumok ezrei használnak több millió panelt minden egyes alkalommal évente.

Konzisztens
Három tényező biztosítja az egyenletes minőséget és a lehető legalacsonyabb árakat:
- A kiválasztott üzemektől származó fém mennyiségi beszerzése.
- Automatizált gyártás nagy sebességű gyártósoron.
- Szigorú ellenőrzés több feldolgozási szakaszban
 a nyersanyagtól a késztermékig

Acél és alumínium teszt panelek
A Q-Lab tesztpanelek minimalizálják a kritikus tesztek során a fém alapanyagból adódó változásokat. Ugyanakkor elég gazdaságosak ahhoz, hogy értékesítési mintákhoz és gyrárási naplókhoz is használják.

Kényelmes
A maximális kényelem érdekében a Q-Panel szubsztrátumok előre megtisztítva, 1/4" (6 mm) lyukkal szállítjuk. A biztonság és a könnyű kezelhetőség érdekében a panelek lekerekített
sarkok és lekerekített élek. Ezenkívül a panelek speciálisan csomagolva vannak, hogy több évig eltarthatóak legyenek.
A Q-Lab több mint egymillió panelt tartalmazó készlete azt jelenti, hogy a megrendelések 95%-át Német raktárról szállítjuk így az ellátás folyamatos.

Előre tisztított
A Q-Panel gyártási folyamata alaposan megtisztítja a paneleket, és eltávolítja az esetlegesen a panelen lévő olajat. Ezenkívül rendkívüli erőfeszítéseket teszünk hogy minden panel mentes legyen a kezelési nyomoktól és ujjlenyomatoktól. Automatizált gyártósorunk minimalizálja a kezelést. 

Csomagolás
Az acéllemezeket műanyag zsákokba csomagolják, 20-50 darabos kiszerelésben, típustól és vastagságtól függően. Minden csomag gőzfázisú rozsdagátlót tartalmaz.4-10 csomagot helyeznek egy erős, stabil kartondobozba. Ezzel a többrétegű csomagolással acél paneleink eltarthatósági ideje 10 évig islehet.
A panelek teljesen tisztán tárolhatók, így nincs olajosodás.
Az alumínium paneleket hasonlóan csomagolják, kivéve, hogy nem kerül rájuk rozsdagátló. A legtöbb esetben a panelek azonnal felhasználhatók a csomagolásból.
Kritikus alkalmazások esetén azonban néha szükség lehet a nyomok eltávolítására a rozsdagátlót desztillált vízzel vagy MEK-vel törölje le a panel bevonása előtt.

Különleges panelek
A standard paneleink mellett, olyan típusokat és méreteket is készíthetünk, amelyek nem szerepelnek a árlistáinkban nem szerepelnek. Speciális panelek gyárthatók különböző ötvözetekkel és kivitelben. Ezek a különleges termékek akkor a legköltséghatékonyabbak, ha elegendő mennyiség van a gazdaságos gyártáshoz és amikor a különleges panelek standard fémekből vagy könnyen elérhető ötvözetekből készülnek.Mellékletek

Termékkatalógusok, adatlapok és egyéb letölthető dokumentumok.

Érdekli a Tesztpanel?

Kérjen rá ajánlatot. Három napon belül válaszolunk és felvesszük önnel a kapcsolatot.