Kiegészítők

Kiegészítők kategória termékei 


Automata Extenzométer - AutoX750

Az AutoX750 egy teljesen automata, kiemelkedően pontos, nagy elmozdulással rendelkező...

Az AutoX750 egy teljesen automata, kiemelkedően pontos, nagy elmozdulással rendelkező nyúlásmérő, mely a 3300, 5500, és 5900 elektomechanikus kétoszlopos szakítógépekkel, illetve az LX, DX, HDX és KPX statikus hidraulikus szakítógépekkel is kompatibilis.Az AutoX 750 mellé rendelhető továbbá egy keresztirányú nyúlás mérésére is alkalmas kiegészítő. 

Automatizált tesztrendszerek

 Az automatizált tesztrendszerek segítségével a felhasználó / operátor...

 Az automatizált tesztrendszerek segítségével a felhasználó / operátor beavatkozása nélkül tudunk teszteket végezni.Előnyös lehet olyan helyeken, ahol a környezeti feltételek (pl.:sugárzás) nem teszik lehetővé az emberi jelenlétet.  

Befogók

Alapvetően három típusú befogó létezik működési elv...

Alapvetően három típusú befogó létezik működési elv szerint:MechanikusPneumatikusHidraulikusA befogók típusa nagyban befolyásolja a teszt gyorsaságát (a próbatestek cseréjét), így megválasztása nagyon fontos.A befogók kapacitása 5N - 2000kN -ig terjed és számos típusú anyagra létezik külön típus (pl: szálbefogó textilekhez, vékony szálakhoz; övbefogók; stb..)Cégünk foglalkozik egyedi befogók tervezésével és gyártásával is.

Clip-on nyúlásmérők

A manuálisan a próbatestre helyezhető Clip-on extenzométerek számos jeltávolsággal...

A manuálisan a próbatestre helyezhető Clip-on extenzométerek számos jeltávolsággal és nyúlással rendelkeznek.Elérhető statikus illetve dinamikus tesztekhez egyaránt.Előnyük a könnyű kezelhetőség, a kis méret és a kedvező ár.

Deflektométerek, lehajlásmérők

A deflektométerek széles körben használható lehajlásmérők, amelyeket általában...

A deflektométerek széles körben használható lehajlásmérők, amelyeket általában 3 vagy 4 pontos hajlítóvizsgálatoknál használnak.Széles elmozdulás tartományban használhatóak (0,5mm - 100mm). 

Egyéb kiegészítők

A teljesség igénye nélkül: Befogó pofák számos anyagtípushoz Különböző...

A teljesség igénye nélkül: Befogó pofák számos anyagtípushoz Különböző feltétek (nyomólapok, hajlító feltétek (3-4 pontos))  Feltétek vállas próbatestek befogásához T-hornyos asztal pl: fődarabok, komponensek vizsgálatához

Erőmérő cellák

Statikus erőmérő cellákDinamikus erőmérő cellák (inercia...

Statikus erőmérő cellákDinamikus erőmérő cellák (inercia kompenzációval)Erőmérő cellák torziós vizsgálatokhozKiegészítők erőmérő cellákhoz (toldó kábelek)Kapacitásban 5N - 5MN -ig terjedő tartományban lehet választani. Az erőmérő cella helyes kiválasztása nagyon fontos a teszt szempontjából, illeszteni kell a gép kapacitásához és a tesztelendő anyag tulajdonságához is. 

Long Travel Extenzométer

A Long Travel Extenzométerek kiválóan alkalmasak nagy elmozdulások mérésére (pl.:...

A Long Travel Extenzométerek kiválóan alkalmasak nagy elmozdulások mérésére (pl.: gumiipar). Nagy előnyük, hogy az egyoszlopos gépeknél is használhatóak és tetszőlegesen állítható a jeltávolságuk, A teljes elmozdulástartományuk 750 mm.

Retrofit

Meglévő Szakítógépek / fárasztógépek (nem csak Instron) elektronikájának...

Meglévő Szakítógépek / fárasztógépek (nem csak Instron) elektronikájának modernizálása, vezérlő elektronikájának és szoftverének cseréje.  

Video nyúlásmérők

Az érintésmentes technológiának köszönhetően nagyon egyszerű és gyors a...

Az érintésmentes technológiának köszönhetően nagyon egyszerű és gyors a tesztelés a második generációs videó nyúlásmérők segítségével.A teszt során a nyúlásérték a próbatestre rajzolt / ragasztott jelek elmozdulásából számítódik. Az AVE nyúlásmérő kersztirányú nyúlás mérésére is alkalmas.Számos lencsével kapható, így a látómező tetszőlegesen választható.