Fárasztógépek

Fárasztógépek kategória termékei 


INSTRON 8800 sorozat

Az Instron 8800 sorozatú berendezések padlótelepítéses vizsgálógépek, 50kN-5MN...

Az Instron 8800 sorozatú berendezések padlótelepítéses vizsgálógépek, 50kN-5MN tartományban. Axiális és biaxiális kiépítésben is rendelhetőek. A hidraulika munkahenger a berendezés alapjában (alul) vagy a keresztfejen (felül) is elhelyezkedhet. Kompatibilis valamennyi FastTrack programcsomaggal, melynek köszönhetően K1C, da/dN, J-integrál, CTOD, LCF (kisciklusú fárasztás), feszültség-korróziós vizsgálatokra egyaránt alkalmas. 
Applikációs lehetőségeinek további...

INSTRON 8870-es sorozat

Kis- és nagyciklusú fárasztóvizsgálatokra, törésmechanikai vizsgálatokra,...

Kis- és nagyciklusú fárasztóvizsgálatokra, törésmechanikai vizsgálatokra, biomechanikai vizsgálatokra, nagysebességű dinamikus vizsgálatokra alkalmas szervo hidraulikus vizsgálógépek. Asztali és padlótelepítéses változatban léteznek. Valamennyi berendezés vezérléséről és adatgyűjtéséről a kor legmodernebb vezérlő elektronikája az Instron 8800 controller gondoskodik. Kapacitástartomány tekintetében széles skála áll rendelkezésre, 5 kN -5 MN tartományban. Az...

INSTRON ElectroPuls Elektrodinamikus vizsgálógépek

Szabadalmaztatott technológián alapuló, statikus- és dinamikus vizsgálatok...

Szabadalmaztatott technológián alapuló, statikus- és dinamikus vizsgálatok elvégzésére egyaránt alkalmas, lineáris motor technológián alapuló vizsgálógép. A hidraulika teljes kiküszöbölésének köszönhetően üzemeltetése rendkívül tiszta és csendes. Egyaránt alkalmas statikus és nagy frekvenciás fárasztó vizsgálatok végrehajtására.Vizsgálati sebessége százszor nagyobb, mint a hagyományos csavarorsós elektromechanikus gépeké. 
A berendezéscsaládnak három...